Civil Vállalkozások

Tisztségviselők és tagok
Civil Vállalkozások Nonprofit Kft.


Aichelburg Márton, alapító és ügyvezető

Aichelburg Márton a Civil Vállalkozások Nonprofit Kft. társalapítója és ügyvezetője. A Civil Vállalkozások alapítását megelőzően mind a nonprofit és mind a magán szektorban szerzett szakmai tapasztalatot. Márton érdeklődésének középpontjában a pozitív társadalmi változást kiváltó innovatív módszerek állnak.

Márton korábban az amerikai magyarok egyik legjelentősebb érdekképviseleti szervezetének, a Hungarian American Coalitionnek dolgozott New Yorkban és Washington D.C.-ben. Majd, az amerikai fővárosban a Community Wealth Ventures, Inc. tanácsadócégnél folytatott gyakornoki munkája során ismerkedett meg jobban az üzleti vállalkozásokon - és az üzleti szektorral való együttműködésen - alapuló nonprofit szervezeti stratégiákkal. Márton egyetemi tanulmányai alatt 4 évig egy londoni központú ügyvédi iroda, a CMS Cameron McKenna LLP, budapesti fióktelepénél dolgozott jogi asszisztensként.

Jogi tanulmányait az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán, valamint a belgiumi flamand Katholieke Universiteit Leuven jogi karán végezte.

Kerekes József

József mérnök informatikus diplomáját a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szerezte. 2006 óta az egyetem gazdasági karán gazdálkodási és menedzsment szakán BA képzést is végez.

2007-ben a Hungarian American Enterprise Scholarship Fund (HAESF) szakmai ösztöndíját nyerte el, aminek keretében egy évet dolgozott gyakornokként az SAP-nál Kaliforniában. Ezután a diplomáját Drezdában a SAP kutatóközpontjában írta Németországban.

2009 óta József a GE Money magyarországi bankjánál, a Budapest Banknál dolgozik informatikai projekt menedzserként. Emellett a HAESF ösztöndíj alumni koordinátora, valamint igazolt kosárlabda játékos és játékvezető.Copyright © 2008-2016 Civil Vállalkozások Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: PolePosition.hu