Civil Vállalkozások
Programleírás

Senior Mentor Program

A Senior Mentor Programban 55 év felettiek vesznek részt, hogy - mint mentorok és oktatók - az olvasás elsajátításában segítsenek azoknak az általános iskolás diákoknak, akiknek ez gondot jelent.

A Senior Mentor Program növeli a diákok tanulmányi teljesítményét és segíti az iskolákat, hogy munkájukban még sikeresebbek legyenek, valamint fokozza a programban részt vevő idősebb felnőttek jólétét.

Új honlap a program résztvevőinek!


Olvass tovább...Felhívás

Jelentkezzen mentornak!

A Civil Vállalkozások kiemelkedően közhasznú szervezet 55 év feletti felnőtteket keres, hogy - mint mentorok és oktatók - az olvasás elsajátításában segítsenek általános iskolás diákoknak.

Legyen Ön is a Senior Mentor Program tagja: segítsen egy fiatal diáknak, hogy sikeresen vegye a tanulmányi akadályokat, dolgozzon együtt csapatban más idősebb felnőttekkel és kapjon havi ösztöndíjat! A pedagógiai tapasztalat nem előfeltétel.

Jelentkezzen most! - Kérjük, a Senior Mentor Program jelentkezési lapját kitöltés után küldje el a jelentkezési lapon található emailcímre.Felhívás szülőknek

Egyéni Oktatói Szolgálat

Amennyiben magántanárra, korrepetálásra vagy gyermekfelügyeletre van szüksége a Senior Mentor Program széleskörű megoldást kínál.

Jelentkezzen most! - Kérjük, a Senior Mentor Program jelentkezési lapját kitöltés után a Submit gomb segítségével  küldje el.

Copyright © 2008-2019 Civil Vállalkozások Nonprofit kft. Minden jog fenntartva. Készítette: PolePosition.hu